Onze arrangementen

Bruiloft, borrel, communie, jubileum, koffietafel of vergadering: in ons eetcafé met terras, zalen en vergaderruimten is van alles mogelijk.

Vergaderruimten

Vergadering, presentatie of workshop? Wij hebben vier vergaderruimten voor bijeenkomsten tot 250 personen.

‘t Volkshoes heeft vier aparte vergaderruimten voor vergaderingen van 5 tot 250 personen. Behalve voor vergaderingen zijn deze ruimten ook geschikt voor kleinschalige zakelijke bijeenkomsten zoals presentaties, trainingen en workshops. Wilt u een grotere zakelijke bijeenkomst organiseren? Denk aan een congres, conferentie, symposia of personeelsfeest. Dan kunt u terecht in één of beide van onze zalen. 

Graag verzorgen wij de catering van uw meeting. Wij hebben diverse arrangementen, maar ook maatwerk is mogelijk. Neem contact op om uw wensen te bespreken.

Contact

Bruiloften

Wij kunnen u de volledige organisatie van uw bruiloft, klein of groot, uit handen nemen. Van receptie tot trouwfeest.

In ‘t Volkshoes zijn alle faciliteiten aanwezig om uw bruiloft tot een onvergetelijke dag te maken. Afhankelijk van de grootte van uw gezelschap, kunt u voor uw trouwfeest terecht in de grote of kleine zaal, die we kunnen combineren voor groepen tot 500 gasten. Ook kunt u ons gezellige lunchcafé afhuren voor uw receptie of openingsborrel.

Wij helpen u graag bij het organiseren van uw trouwfeest. Van de aankleding en muziek tot de catering, in de vorm van een buffet of walking dinner. Neem contact met ons op om uw mogelijkheden door te nemen.

Contact

Communies

Al veel blije communiekantjes en tevreden ouders lieten hun communiefeest door ons organiseren.

‘t Volkshoes is een perfecte locatie om uw communiefeest te organiseren. Onze locatie beschikt naast een café met terras over een kleine en grote feestzaal, die eventueel gecombineerd kunnen worden voor communiefeesten tot 500 gasten. Maar het is bijvoorbeeld ook mogelijk om de activiteiten of het entertainment voor de kinderen in de kleine zaal te laten plaatsvinden.

Van zaalhuur tot hulp bij de organisatie van uw communiefeest: wij bieden u diverse mogelijkheden om het feest en de aanloop ernaartoe zorgeloos te laten verlopen. Neem contact met ons op om te kijken wat er allemaal mogelijk is.

Contact

Zaalverhuur

Zaal huren? Met een te combineren kleine en grote zaal sluiten we altijd aan bij uw groepsgrootte.

Wilt u een zaal huren voor een feest of evenement? Van bruiloft tot communiefeest en van netwerkborrel tot personeelsfeest: ‘t Volkshoes biedt uitgebreide mogelijkheden voor de organisatie van persoonlijke of zakelijke events tot 700 gasten. Met een kleine en een grote zaal, die eventueel kunnen worden samengevoegd, hebben we een passende oplossing voor uiteenlopende gezelschappen. Naar wens kunt u ook ons café met terras afhuren.

Naast zaalhuur kunt u ook een beroep op ons doen om verschillende zaken te regelen. Denk aan catering, licht en geluid, entertainment en de inrichting en aankleding van de zaal. Neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Contact

Koffietafels

Na de uitvaart in een gemoedelijke ambiance samenzijn tijdens een koffietafel, met een arrangement op maat.

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor een koffietafel? Met een kleine en grote zaal biedt ‘t Volkshoes kleinere en grotere gezelschappen de mogelijkheid om samen te komen na de uitvaart. Naast de traditionele koffietafel kunt u bij ons ook op een meer feestelijke manier proosten op de overledene en zijn leven vieren. Het is zelfs mogelijk de afscheidsdienst bij ons te houden.

Natuurlijk kunt u de koffietafel invullen zoals u zelf wilt. We bieden een standaardarrangement aan, inclusief koffie/thee en gebak, maar wij verzorgen ook graag luxere koffietafels. Wilt u meer weten over uw mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Contact

Evenementen

Bij ons treft u alle faciliteiten voor de organisatie van uw persoonlijke, zakelijke of publieke evenement.

Met zijn twee te combineren zalen en gezellig café met terras is ‘t Volkshoes uitstekend geschikt als evenementenlocatie. Van besloten bijeenkomsten tot publieke evenementen. Denk aan een kleinschalig concert, beurs of cultureel evenement. Alle faciliteiten voor een geslaagd evenement zijn aanwezig.

Wij bieden niet alleen onderdak aan uw evenement, maar helpen u ook naar wens met de organisatie van uw event. Van de inrichting en aankleding van de zaal tot techniek en catering. Laat ons weten welk evenement u graag wilt organiseren.

Contact

Eetcafé

De naam zegt het al: in ons sfeervolle eetcafé bent u naast een drankje ook welkom voor een smakelijke lunch of diner. Op onze menukaart staan onder andere zelfgemaakte verse broodjes, soepen en hoofdgerechten, die u bij goed weer ook op ons gezellige terras kunt nuttigen.

Onze keuken is geopend van 12.00 tot 20.00 uur. Daarnaast kunt u dagelijks (m.u.v. dinsdag) van 12.00 tot 02.00 uur en op vrijdag en zaterdag zelfs tot 3.00 uur in ons café genieten van een drankje en: goed gezelschap. Proost! Houd onze agenda in de gaten om te kijken wat er te doen is in ons levendige café.

Knop heeft geen link